Menn sex anonnser

menn sex anonnser

Moromenn får mest sex Både annonser med mye faktainformasjon om mannen og morsomme annonser ble godt likt, men humoren scoret altså høyest. I registrerte Nadheim rekordmange menn som solgte på at antall menn som selger sex har økt ved at antall annonser har økt kraftig. Både lesere og andre annonsører mener sex -annonsene forsimpler Leserne våre sier nei til sex - annonser, men ja til erotikk i bladet, sier...

Linni meister kristian lene alexandra øien nakenvideo

Kvinner er en sentral del av menns liv, og både Vi Menn-piken, erotiske reportasjer og samlivsstoff er viktige deler av bladet. Ber Israel holde seg unna debatt om omskjæring.

menn sex anonnser

Norges største mannfolkblad, Vi Menn, kutter nå ut sex -annonsene - og Mens Dagbladet foreløpig fortsetter som før med sine sex - annonser. nå skal Dagbladet endelig slutte med den møkkete sex -annonsesiden. så bra! Sikkert et svar på at Vi Menn for en tid tilbake fant ut at sexannonser ikke hører. Moromenn får mest sex Både annonser med mye faktainformasjon om mannen og morsomme annonser ble godt likt, men humoren scoret altså høyest.

Les mer om vår moderering. Lik gjerne Dagen pÃ¥ Facebook. Debatten vår er ikke forhåndsmoderert, men gjennomgås jevnlig. Les våre generelle vilkår for tilsendt materiale. En ny undersøkelse viser at 98,7 prosent av leserne ikke har noe ønske om menn sex anonnser sex-annonsene tilbake, og 57 prosent opplyser at de har fått et mer positivt syn på bladet, ifølge Walø. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen.


Pedestrian Question - Did You Have Sex Last Night?

Gratis dating side trekant orgasme


Du kan også benytte dette skjemaet: Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Så prøv å ta med helheten neste gang, du. Selv om det sikkert finnes prostituerte menn som ikke sliter, så betyr ikke det at det ikke finnes de som sliter. Gravid - uke for uke.

menn sex anonnser

Kule brukernavn sex med eldre damer


Jobb og Utdanning Økonomi Data og Internett Datahjelp Mobil, iPod og dingser Foto, Video, Hifi, DVD m. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

menn sex anonnser